Bedrijfsfitness.

Approach Fitness Borne biedt ook bedrijfsfitness aan. Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan! Approach Fitness Borne werkt samen met de 2 grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland: Bedrijfsfitness Nederland en High Five Fitness Network.

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win!

Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitnesslidmaatschap, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordelig.

High Five Health Promotion zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness via het High Five Fitness Network, waarbij uw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR wel oplopen tot 50% van de lidmaatschapskosten. Ook verzorgt High Five Health Promotion de volledige administratie en krijgt u een gezondheidsportaal.