Fitness.

In de fitness van Approach Fitness Borne vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte workout! Maak werk van jouw conditie op o.a. onze crosstrainers en loopbanden of werk aan een sterker lichaam op onze krachtoestellen. Daarnaast beschikken wij over een apart krachthonk waar je kunt trainen met losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells.

Bij Approach Fitness Borne werken we met kwaliteitsapparatuur van Matrix en Venzinni. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout! Hygiëne is altijd al belangrijk geweest en tegenwoordig nog meer, want wij begrijpen dat je graag in een schone en veilige omgeving sport.

Intake & Begeleiding.

Je hebt je ingeschreven bij Approach Fitness Borne en wilt beginnen met fitnessen maar hebt geen idee hoe de fitnessapparatuur of MyCircle werkt? Maak je geen zorgen, wij plannen graag een intake voor je in. Onze fitnessbegeleiding legt je dan alle apparaten/oefeningen uit die aansluiten bij jouw doelstellingen. Door middel van een oefenschema weet je precies wat je elke week moet doen om je doelstellingen te bereiken. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Om een intake in te plannen kan je mailen naar info@racketfitborne.nl.

Op de maandag t/m vrijdag is er begeleiding aanwezig van 9:00 – 22:00 uur.
Op de zaterdag en zondag is er begeleiding aanwezig van 9:00 – 13:00 uur.

Jeugdleden (tot 15 jaar) mogen alleen onder begeleiding van volwassen leden gebruik maken van de fitnessruimte.

Onze fitness.

Nieuwsgierig geworden? Neem hieronder alvast een kijkje. Wil je alles een keer in het echt zien voordat je een lidmaatschap wilt afsluiten? Geen probleem, bel of mail dan voor een rondleiding.