Fitness.

In de fitness van Approach Fitness Borne vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte workout! Maak werk van jouw conditie op o.a. onze crosstrainers of loopbanden of werk een sterker lichaam op onze krachtoestellen. Daarnaast beschikken wij over een apart krachthonk waar je kunt trainen met losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells.

Bij Approach Fitness Borne werken we met kwaliteitsapparatuur van Matrix en Venzinni. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout! Hygiëne is altijd al belangrijk geweest en tegenwoordig nog meer, want wij begrijpen dat je graag in een schone en veilige omgeving sport.

Intake & Begeleiding.

Je hebt je ingeschreven bij Approach Fitness Borne en wilt beginnen met fitnessen maar hebt geen idee hoe de fitnessapparatuur werkt? Maak je geen zorgen, wij plannen graag een intake voor je in. Onze fitnessbegeleiding legt je dan alle apparaten/oefeningen uit die aansluiten bij jouw doelstellingen. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Om een intake in te plannen kan je mailen naar info@approachfitnessborne.nl.

In de ochtend is er van maandag t/m vrijdag begeleiding aanwezig van 9:00-12:00 uur en op zaterdag en zondag is er begeleiding aanwezig van 9:00-13:00 uur.

In de avond is er van maandag t/m vrijdag begeleiding aanwezig van 18:00-21:00 uur.

Jeugdleden (t/m 15 jaar) mogen alleen onder begeleiding van volwassen leden gebruik maken van de fitnessruimte.

Onze fitness.

Nieuwsgierig geworden? Neem hieronder alvast een kijkje. Wil je alles een keer in het echt zien voordat je een lidmaatschap wilt afsluiten? Geen probleem, bel of mail dan voor een rondleiding.