MyCircle.

Approach Fitness Borne heeft een nieuw fitness concept in huis: MyCircle is een nieuwe en snelle manier om fit te worden.

Het MyCircle concept:
● biedt een optimale en afwisselende kracht- en cardiotraining
● versterkt je cardio vasculariteit en immuunsysteem
● traint per toestel twee tegenoverliggende spiergroepen
● bereikt een maximaal trainingsresultaat in korte tijd
● bestaat uit eenvoudige, natuurlijke en vloeiende bewegingscyclus
● geeft een uniek trainingsgevoel
● is dynamisch, bijzonder effectief en leuk

MyCircle: In 27 minuten ben je de hele cirkel rond en heb je een complete training achter de rug

Bij MyCircle toestellen wordt er getraind volgens een dubbel concentrisch principe. Dat wil zeggen dat bij elk toestel twee tegenoverliggende spiergroepen worden getraind.

Net zoals in water produceren langzame bewegingen een vloeiende weerstand. Wordt de beweging versneld dan zal de tegendruk en vereiste kracht toenemen. Omgekeerd betekent dit dat de weerstand bij toenemende vermoeidheid afneemt en zich door middel van sensoren automatisch aan het krachtvermogen van de persoon aanpast.

Deze revolutionaire weerstand zorgt voor een bijzonder nauwkeurige en veilige training waarbij overbelasting uitgesloten is.

Slank & vitaal in 27 minuten training.

Na een warming-up van vijf minuten op de crosstrainer begint de circuittraining. MyCircle bestaat uit een cirkel van acht verschillende krachttoestellen waarop telkens één minuut getraind wordt. Per krachttoestel worden telkens twee tegenoverliggende spiergroepen getraind.

Na elke oefening is er één minuut pauze waarin je spieren even tot rust komen en je doorschuift naar het volgende toestel. De MyCircle waterzuil in het midden van de cirkel geeft door middel van licht aan wanneer er getraind/gepauzeerd wordt.

Nadat je alle kracht oefeningen hebt voltooid sluit je de cirkeltraining af met een cooling-down op de fiets. In 27 minuten ben je de hele cirkel rond en heb je een complete training achter de rug waarbij je al je spiergroepen én cardio hebt getraind!