Onze locatie.

BORNE

Hosbekkeweg 5 (Racket & Fit Center)

Je kan Approach Fitness Borne vinden in Racket & Fit Center Borne. Hier beschikken wij over een grote groepsleszaal, waar je terecht kan voor een van onze groepslessen.

Natuurlijk kun jij je ook vermaken bij Approach Fitness Borne zonder dat je meedoet met onze groepslessen; je bent namelijk van harte welkom in onze ruim opgezette fitness. Werk aan jouw conditie op onze cardio apparatuur, maak werk van jouw krachtoefeningen op onze krachttoestellen of train met losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells.

Met een MyCircle abonnement kan je gebruik maken van onze MyCircle. Een uniek fitness concept met 8 verschillende krachttoestellen waarop je jijzelf slank & vitaal traint in 27 minuten.

Met een Premium lidmaatschap kan je ook gebruik maken van onze squash- en tennisfaciliteiten. Wij beschikken over 5 squashbanen, 4 binnen tennisbanen en 8 buiten tennisbanen.

Kom je met de auto? Geen probleem, er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!

onze horeca.

Na inspanning volgt natuurlijk ontspanning. Het horeca gedeelte van de gezelligste en leukste sportschool van Borne is uitermate geschikt om even bij te komen van al het zware werk! Kom langs, neem plaats en ervaar zelf de prettige sfeer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem hieronder alvast een kijkje.