Squash.

Approach Fitness Borne beschikt over 5 squashbanen.

Om gebruik te kunnen maken van de squashbanen is het nodig deze te reserveren. Dit kan in onze app. Reserveren kan per blok van 30 minuten en kan maximaal 5 dagen van tevoren.

Squash is één van de meest calorie-verbrandende sporten! Met een uur squashen verbrand je namelijk maar liefst zo’n 800 calorieën!

Tijdens een potje squash kun je zeker niet achteroverleunen. Hoe langer je bezig bent, hoe warmer het squashballetje wordt. En hoe warmer het balletje is, hoe sneller deze door de lucht vliegt. Van al dat rennen, springen en vliegen achter dat balletje aan, raak je behoorlijk uitgeput. En aangezien het balletje ook nog geregeld valt en je continu moet bukken, is squash een hele workout.

Hoe speel je squash?

Je speelt squash meestal met zijn tweeën. Je staat samen op een baan met vier wanden. Het spel is simpel: je slaat om de beurt de bal. De bal mag alle wanden raken, maar moet in elk geval tegen de voormuur aankomen. Je mag de bal maximaal één keer laten stuiten. Het doel is de bal zo te spelen, dat je tegenstander hem niet meer kan terugslaan. Of dat hij hem fout terugslaat.